Obertes les inscripcions de la 15 edició de la Mitja de Montornès

0
82

L\’organització obre les inscripcions on-line a la 15ªMitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i als III 5km. de Montornès.
Els límits de participació són els més grans posats fins ara a Montornès, després de l\’èxit dels darrers anys, on es varen esgotar amb moltíssima antelació les inscripcions a les dues curses. Aquest any no tens excusa: 2200 inscripcions per la Mitja i 800 pels 5km. 21,097 o 5 quilòmetres a triar, tres mil corredors, recorregut ràpid i atractiu; els serveis, com sempre, els millors i la mítica bossa de regals més plena que mai. L\’organització porta mesos treballant per tu… t\’apuntes?

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada