El Club Natació Barcelona i el C.N.Reus Ploms s\’han proclamat campions de Catalunya de duatló per equips en carretera

0
35

Cesc Godoy, Marcel Zamora i Franscesc Guim han \”volat\” a la ciutat del Prat i s\’han proclamat campions de Catalunya. El segon equip classificat ha sigut el C.E.Picornell amb Joan Montguillot, Alex Carreras i Hector Colom. I el Triatló Vilanova ha pujat al tercer esglaó del podium. En categoria femenina el Reus Ploms ha guanyat la prova seguit de molt a prop del C.E.Picornell i del Prat Triatló que han aconseguit la segona i tercera posició respectivament. A la duatló popular el guanyador ha sigut en Sergio Garcia (Prat Triatló). Malgrat la pluja intermitent durant tot el matinal duatlètic, l\’organització a funcionat a la perfecció i tothom a marxat content d\’aquesta inauguració de la temporada duatlètica.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari