El Club Natació Barcelona i el C.N.Reus Ploms s\’han proclamat campions de Catalunya de duatló per equips en carretera

0
76

Cesc Godoy, Marcel Zamora i Franscesc Guim han \”volat\” a la ciutat del Prat i s\’han proclamat campions de Catalunya. El segon equip classificat ha sigut el C.E.Picornell amb Joan Montguillot, Alex Carreras i Hector Colom. I el Triatló Vilanova ha pujat al tercer esglaó del podium. En categoria femenina el Reus Ploms ha guanyat la prova seguit de molt a prop del C.E.Picornell i del Prat Triatló que han aconseguit la segona i tercera posició respectivament. A la duatló popular el guanyador ha sigut en Sergio Garcia (Prat Triatló). Malgrat la pluja intermitent durant tot el matinal duatlètic, l\’organització a funcionat a la perfecció i tothom a marxat content d\’aquesta inauguració de la temporada duatlètica.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada