MERCÈ ROSICH SEGUIRÀ AL CAPDAVANT DE L\’ENTITAT EN ELS PROPERS 4 ANYS

0
34

Aquest divendres s\’ha celebrat en el \”Centre Civic Selves i Carner\” l\’assamblea ordinaria de CA MANRESA amb una important representació de la masa social i on s\’han presentat els comptes de l\’Entitat aixì com la memòria esportiva del 2007 i el pressupost del 2008, aprovant-se per unanimitat tots els punts del ordre del dia. I a continuació, s\’ha celebrat l\’assamblea extraordinaria on Mercè Rosich ha estat reelegida Presidenta del club per quatre anys mes, en el que serà el seu tercer mandat consecutiu, pasant a ser la presidenta amb mes llarga durada al capdavant de l\’entitat manresana en aquests 52 anys d\’història, en uns anys de joia esportiva i econòmica, i que tindrà la seva \”cirereta\” en aquest 2008 amb la remodelació del sintetic d\’aqui a poques setmanes, i amb l\’ilusió posada en l\’equip femení de lluitar per l\’ascens a Divisió d\’Honor, a mès de tenir una excelent salut esportiva en totes les categories de base.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari