Nous Invents per l\’atletisme

0
79

Eolos es un dispositiu entrenador dels músculs de la respiració. Està disenyat per a entrenar de forma específica els músculs involucrats en la respiració: Diafragma, intercostals, abdominals i oblicus. Usant Eolos vosté aconseguirà: Potenciar y Mantenir els músculs respiratoris i entrenar i millorar la técnica respiratoria. Tot això es tradueix en una millora en la resistencia física al \”furtar\” menys oxígen els músculs respiratoris a les extremitats. El seu regulador permet ajustar-lo a tos els nivells d\’entrenament desde el més lleuger fins al més intens. La seua boquilla ergónomica i anti alérgica permet un entrenament comfortable; a més es tracta dún producte lliure de fàrmacs.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada