La XXII edició de la Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga ja està en marxa

0
74

Enguany es superaran els 7000 participants.
Granollers es prepara per acollir l’esdeveniment esportiu més important de l’any, la Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga, que tindrà lloc diumenge 3 de febrer. Una cursa que es complementa amb divuit actes esportius, lúdics, festius i culturals. La Mitja 2008 presenta novetats com la recollida dels dorsals que es podrà fer dos dies, en el marc del Mercat de la Mitja: divendres, 1 de febrer, de 15.30 a 20 h, i el dissabte 2 de febrer, de 10 a 20 h a la Plaça de la Porxada. Enguany es superarà el nombre d\’inscrits, 7.000, ja que a darrera hora s\’han afegit 300 dorsals més.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada