V Cursa de l\’Oli de les Borges Blanques

0
22

Els amics del Club Atlètic Borges, al costat de l\’Ajuntament, ens van presentar la cinquena edició de la Cursa de l\’Oli que se celebrarà el proper diumenge 27 de gener a les 10 del matí. Ens hi espera el so del canó que ens donarà la sortida i aquell circuit de 10.360 m amb la primera meitat picant cap amunt i la segona majoritàriament – no pas al km 9- de baixada. A l\’arribada cada participant rebrà una ampolla de mig litre d\’oli de la cooperativa de Sant Isidre i, com a novetat, també una samarreta tècnica de màniga llarga. Un cop dutxats, el punt de trobada serà el tradicional esmorzar, poca broma. I per si no en teníem prou, estrenaran trofeu de disseny del company Jordi Gil i l\’organització lliurarà un obsequi a tots els participants que hàgin completat les cinc edicions de la prova. Al fòrum de km0 ja fa dies que es parla d\’aquesta cursa, que a més puntuarà tant per la lliga interclubs com per la lliga d\’internet Championchip.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari