V Cursa de l\’Oli de les Borges Blanques

0
78

Els amics del Club Atlètic Borges, al costat de l\’Ajuntament, ens van presentar la cinquena edició de la Cursa de l\’Oli que se celebrarà el proper diumenge 27 de gener a les 10 del matí. Ens hi espera el so del canó que ens donarà la sortida i aquell circuit de 10.360 m amb la primera meitat picant cap amunt i la segona majoritàriament – no pas al km 9- de baixada. A l\’arribada cada participant rebrà una ampolla de mig litre d\’oli de la cooperativa de Sant Isidre i, com a novetat, també una samarreta tècnica de màniga llarga. Un cop dutxats, el punt de trobada serà el tradicional esmorzar, poca broma. I per si no en teníem prou, estrenaran trofeu de disseny del company Jordi Gil i l\’organització lliurarà un obsequi a tots els participants que hàgin completat les cinc edicions de la prova. Al fòrum de km0 ja fa dies que es parla d\’aquesta cursa, que a més puntuarà tant per la lliga interclubs com per la lliga d\’internet Championchip.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada