CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES EN PISTA COBERTA

0
142

Ferran Fontarnau i Cristina Bàrcena, Campions absoluts
Aquest cap de setmana s\’ha celebrat la tretzena edició del Campionat de Catalunya de Proves Combinades en pista coberta a Vilafranca del Penedès. Cristina Bàrcena (FCB) ha revalidat el títol al imposar-se amb una puntuació de 3.655 punts, seguida de Marta Miró (AAC) i Anna Circuns (CA Manresa). En homes el campió ha estat Ferran Fontarnau (CA Vic) amb una marca de 4.339 punts, seguit de Daniel Rodríguez (UA Barberà) i Alberto Castillo (AAC). El campions de les diferents categories han estat José B. Aguilera (CAV Andorra) i Marta Miró (AAC) a la categoria promesa, i Gerard Sans (MS Lleida) i Tània Orlowski (AAC) a la júnior.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada