Final de concentració a Las Palmas de Gran Canaria .

0
81

Aquest diumenge he acabat la meva concentracio de nou dias a Las Palmas de Gran Canària . A estat la primera concentracio de l\’any per part de la Federacion Española de Minusvalidos Fisicos per preparar la preseleccio que participés en els Jocs Paralimpics de Pekin 2008 i a la qual he format part d\’ella al costat de 9 atletes mes de diferents parts del pais . Els components de la preselecio han estat . Juan Carlos Hernandez ( selecionador nacional ) , Grabiel Brizuela i Antonio Ranchal ( tecnics ) i els atletes Alejandro Puig , David Bravo , Santiago Sanz , Jaume Gilabert ( comunitat valenciana ) , Javi Conde ( Euskadi ) i els catalans Jose Castilla , David Barrallo , Jordi Madera , Roger Puigbo i Rafa Botello . La concentracio va ser a la poblacio de Sant Agustin ( Hotel Gloria Palace ) i els entrenaments en les pistes d\’atletisme del Maspalomas .

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada