Corredors de molta qualitat i rècord de participació a la Pujada a la seu Vella de Lleida

0
87

Peter Kipyator, corredor kenyà de 26 anys ha estat el més ràpid en un nou circuit a Lleida que ha agradat molt. Per darrera d\’ell Enrique Luque, Benito Ojeda, etc i molt magrebins demostren l\’alt nivell de la cursa. En noies la local Mirea Sosa s\’ha imposat amb claretat. Podeu consultar el resultats. Aquesta cursa té la particulartitat que dona classificació del darrer quilómetre que es la pujada a la Seu vella, que han guanyat els mateixos corredors. Pels interessats teniu també els resultats d\’aquest darrer quilómetre.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada