Maria Vasco, millor esportista femenina del 2007

0
77

La marxadora de Viladecans de 31 anys i atleta de l´equip de l´AE Blanc i Blau s´ha endut el guardó de l´XI Festa de l´Esport com a millor esportista catalana en categoria femenina. L´atleta catalana ha estat enguany medalla de bronze en el Campionat del Món d´Osaka. A més, en el seu currículum esportiu hi destaquen la medalla de bronze en els Jocs Olímpics de Sidney 2000; així com en la Copa del Món a Alemanya, 2004; i la quarta plaça en el Campionat del Món d´Hèlsinki, 2005. També cal destacar que posseeix els rècords d´Espanya de 5, 10 i 20 km marxa en ruta; i els de 3.000, 5.000 i 10.000 m marxa en pista.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada