El fred matí del diumenge no va espantar als 75 valents i valentes que van decidir provar què era això de les curses d’orientació.

0
22

La matinal va començar a les 10 i es va allargar fins a prop de les dues del migdia. Cadascú a l’inscriure’s triava quin circuït volia fer segons els seus coneixements en orientació i les seves possibilitats físiques, així com si desitjava fer-ho sol o en parella. El C1, el circuït més llarg i amb més dificultat tècnica, va aplegar 10 orientadors. La victòria final va ser pel soci de la UES Jaume Pujol amb un temps de 1 hora 16 minuts, seguit de dos egarencs que ja comencen a ser habituals en les curses d’orientació de la comarca, Joaquin Ortega amb 1 hora 18 minuts i Josep A. Folch amb 1 hora 20 minuts. Trobar la fita número 6 és la que va suposar més dificultats, segons declaraven a l’arribada, mentre comentaven les diferents incidències de la cursa. 33 van participar en el C2, un circuït que també suposava tenir alguns coneixements previs d’orientació. El primer en presentar-se a l’arribada també va ser un soci de la UES, Ernest Aguilar, que només va necessitar 38-09 per fer tot el recorregut i trobar les 13 fites, molt bon temps per ser la seva primera cursa d’orientació.
FotosJordi Vilas | Finalment en el C3, 16 adults i 17 nens i nenes van voler experimentar per primera vegada què era una cursa d’orientació en un circuït especialment preparat per la ocasió. En general tothom va gaudir força malgrat les baixes temperatures i molts van quedar amb ganes de repetir. Només calia veure la cara d’il·lusió i felicitat que posaven els nens quan trobaven la fita que buscaven.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari