890 incrits per Internet a la Mitja de Mataró a falta de 10 dies per a la cursa

0
79

En pocs dies, només per Internet ja s’han apuntat prop de 900 participants i la organització espera tancar les inscripcions abans del termini previst. Ja només queden les inscripcions a les botigues amb els límits definits a cada botiga. La previsió apunta al tancament total d\’inscripcions el proper divendres, 23. No espereu si voleu correr aquesta Mitja Marató. Si queden dorals lliures el proper dimecres, 28 de novembre, es tornaran a obrir les inscripcions per Interent fins arribar al objectiu dels 1600 previstos. Inscripcions per Internet. Aquesta Mitja Marató es de la Lliga Internet i puntua doble.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada