MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3

0
27

Diumenge 16 de desembre de 2007 (coincidint amb la Marató de TV3) al Parc Central de Girona
El temps aproximat en que es correria la marató seria al voltant de 3 hores i 15 minuts. Inici: 9.30 h – Finalització: 13 h 2 Atletes del Atletisme Girona recorreran la distància de la Marató (42,195km) donant voltes a un circuit , fins a completar la distància.
OBJECTIU DE LA ACTIVITAT: Mobilitzar tant a atletes populars com ocasionals, a caminants i als ciutadans que ho desitgin, fer una donació per la Marató de TV3, i realitzar 1 ó més voltes acompanyant als 2 atletes que realitzaran la totalitat del recorregut. L’única condició serà que no es vagui a un ritme més ràpid que el marcat per els 2 maratonians. ORGANITZADORS: Club Atletisme Girona i Ajuntament de Girona-Servei d\’Esports

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari