Mitja Marató de Salou

0
92

Confirmada la participació de Kenza Wahbi.
L’atleta olímpica marroquina, guanyadora de numeroses curses com la Behobia-San Sebastian, la Mitja-Marató de Barcelona, la Mitja-Marató de Granollers, la Marató de Gran Canarias, etc… vindrà a Salou amb l’objectiu de batre el rècord de la prova que actualment està en 1:21:08, i emportar-se el primer premi de la categoría femenina. Les inscripcions ja superen els 550 inscrits, i ja superen els de la última edició. Cursa Infantil Minuts després de la sortida, es celebrarà una cursa infantil de 1 kilómetre de recorregut. Les incripcions son gratuites i es poden fer el mateix dia en el poliesportiu. Els participants rebran també una bossa d’obsequis i una samarreta de regal.|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada