Clubs Locals: UA Barberà al Cros de Calldetenes

0
81

El cros obre la nova temporada atlètica
4 atletes barberencs participen al Cros de Calldetenes, el primer de la temporada i el més antic de Catalunya, amb bons resultats
3 fondistes i un alumne de l’escola van iniciar la temporada 2007-2008 el passat diumenge dia 4 a l’històric Cros de Calldetenes (la prova d’aquest poble situat al costat de Vic complia la seva 53a edició i com sempre servia com a inauguració de la temporada). Jonathan Ponce va completar una gran cursa de menys a més i després de fer varies marques personals durant la pretemporada va obrir la nova campanya finalitzant 9è a la cursa junior de 5.200m, tot i ser de primer any. Només sis segons més tard que Ponce va arribar a la meta Guillermo López quedant 10è. López va fer una cursa més valenta obtenint un gran resultat. I finalment a la mateixa cursa, l’atleta juvenil Javier Garcia que debutava en les proves de cros va arribar a la meta en la 10a posició de la seva categoria donant mostres de les seves possibilitats. En la cursa infantil va córrer Daniel Ponce que tot i ser de primer any es va classificar 3r fent tota la cursa amb el grup capdavanter. |

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada