Paris Canals guanya els 100 quilòmetres internacionals en pista de Terrassa

0
97

L\’atleta Paris Canals Rovira, de 35 anys i pertanyent a la Unió Colomenca d\’Atletisme de Santa Coloma de Gramenet, s\’ha imposat aquest dissabte en els 100 quilòmetres internacionals en pista de Terrassa amb una marca de 7hores 26 minuts i 50 segons. La cursa va estar disputada durant els primeres km entre Canals i Vergés del Fila Domingo Catalan A la marató, Vergés es va retirar per problemesfísics. Canals no va tenir rival. El seu repte era rebaixar el rècord de la cursa de Terrassa (7 hores i 23minuts), però no ho va aconseguir.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada