10 km del CN Sabadell

0
56

Avui s’ha disputat una de les carreres clàssiques de 10km dintre del calendari catalana, la XVII Cursa del Club Natació Sabadell – California Sports, amb més de 1000 inscrits que han pres la sortida a la Gran Via de Sabadell, en un dia amb una mica de fred a les 10 del mati. El guanyador masculí d’aquesta edició ha estat el andorrà Marcos Sanza, del CA Valls Andorra, que ha donat un fort canvi de ritme en el km 5 de la cursa, tot just arribant a la rambla, marxant amb força en solitari fins a la meta amb un bon registre de 30:54. En segona posició, l’incombustible atleta de Barberà i del Fila Team, Benito Ojeda, i en tercera posició l’atleta local de Sabadell, Sergi Silvero. En categoria femenina, la gran dominadora ha estat l’atleta del Hospitalet Miriam Ortiz, que ha tornat a revalidar la victòria de l’any passat. Segona, l’atleta del club local California Sport, Estela Ribo, seguida de l’atleta local Esther Solera que torna a la competició.| El primer atleta masculí del Club Natació ha estat el Toni Casas, que poc a poc està recuperant la bona forma. En dones, la Marga Munné ha revalidat el títol com a campiona de la secció d’atletisme del nostre Club.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari