MITJA MARATÓ PUIGCERDÀ. DIUMENGE 21 D\’OCTUBRE 2007

0
67

Amics atletes i maratonians Tenim el gust d\’informar-vos de la propera X EDICIÓ DE LA MITJA MARATÓ DE PUIGCERDÀ , que tindrà lloc el proper diumenge 21 d\’octubre., organitzada per la secció d\’atletisme del Club Poliesportiu Puigcerdà amb el suport de l\’Ajuntament de Puigcerdà. La cursa tindrà lloc a partir de les 10.30 hores amb sortida i arribada al Club Poliesportiu Puigcerdà . Us esperem per correr i gaudir de Puigcerdà, La Cerdanya i com sempre del nostre acolliment Ajuntament de Puigcerdà-Àrea d\’Esports, Telèfon 972 88 47 27 – Fax 972 88 30 32 .

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada