Mitja de Sant Cugat

0
113

Fotos de la Cursa per Josep Viladot i Juan Hidalgo.
Un total de 1076 atletes van participar ahir diumenge en la 24ena Mitja Marató de Sant Cugat, xifra que la converteix en una de les edicions més multitudinàries dels últims anys. En l’anterior havien participat 840 atletes i els organitzadors s’havien fixat per aquesta arribar als 1000. El guanyador de la prova atlètica en categoria masculina va ser Víctor del Corral, amb un temps d’una hora i 13 minuts. Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora va ser Eufemia Magro, corredora de la ciutat italiana d’Alba, agermanada amb Sant Cugat, amb un temps d’una hora i 29 minuts.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada