TRIVIAL – MARATÓ, preguntes fase final

0
73

Vols Jugar amb Nosaltres? Josep Maria Antentas ens proposa jugar durant aquest mes al Trivial de la Marató. Aquesta és ja la fase final. Les respostes les podeu enviar a Atletisme Català Amb el Títol Trivial Marató i el nom del participant. La propera setmana donarem les respostes i el nom dels guanyadors. Els premis seran lots de productes oferts per l\’Organització de la Marató del Mediterrani. Per guanyar s\’han de contestar bé totes les preguntes.
| 41-Que sabem només un d´aquests quatre gran campions ciclistes, no ha corregut mai una marató, qui és. a/ Laurent Jalabert, b/ Abraham Olano, c/ Lance Armstrong,d/Miguel Indurain.
42- Domingo Catalán , entre altres molts títols va ser 2 vegades campió del món de 100 qms.L´any 1989 va ser sancionat per la Federació Espanyola d´Atletisme per competir en un d´ aquests lloc , en el qual hi estava prohibit fer-ho.Va ser a/ l´Urss,b/Múrcia.c/República d´Àfrica del Sud d/Taiwan

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada