XXVII Cursa Popular Ciutat de Cornellà

0
74

El diumenge 7 d\’octubre celebrem a Cornellà de Llobregat la \”XXVII Cursa Popular Ciutat de Cornellà
La cursa transcórrer per tots els barris de la ciutat i té una distància de 10Km, així mateix, també fem dues curses més per les categories inferiors, una de 3.000m i l\’altra de 900m. La darrera edició vam tenir més de 1.000 participants i enguany esperem arribar als 1.500. A més, per aquesta edició tenim la novetat d\’oferir una zona d\’activitats complementaries lúdico-recreatives perquè tota la família pugui passar una bona estona encara que no participi directament a la cursa, amb la qual cosa la previsió d\’assistents augmentarà.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada