El Projecte Rostre Humà de la Matagalls es fa gran

0
89

Hi ha molts comentaris al Bloc
Aquest és el comentari de Xavier Carós.
El millor de la Matagalls 2007: Com a totes les marxes de resistència el bon ambient que hi ha entre tothom i veure que a més a més s\’hi afegeixen iniciatives com la vostre. Que hi ha gent capaç d\’oferir el seu temps com a voluntari, animador o fins hi tot hi ha qui fa al costat de casa un avituallament a disposició de qui el necessiti. També i molt important que s\’incorpora sang nova de totes les edats. El pitjor de la Matagalls 2007: Per l\’assignació de l\’hora de sortida caldria buscar una manera prou justa i que no necessités la presència de tothom moltes hores abans, l\’impacte a coll Formic seria menor. Molt important, poder aconseguir dutxar-se a l\’arribada encara que fos pagant a banda i si a més a més es pogués deixar a la sortida una bossa amb el necessari per l\’arribada i no haver-ho d\’arrossegar ja seria per l\’excel·lència. Fotos del Projecte.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada