Els alumnes de l’Escola pugen quatre cops al podi del Trofeu Promoció i aconsegueixen millorar marques personals

0
303

Trofeu Promoció (Estadi Serrahima – Barcelona)
Aquest dissabte l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona va acollir la segona de les tres jornades del Trofeu Promoció. Aquesta és la primera competició pels atletes de les categories de promoció i serveix per tancar la temporada. En les dues primeres jornades, els atletes de l’Escola d’Atletisme han pujat 4 cops al podi. Dues vegades va pujar Dani Ponce, en guanyar els 600m i ser segon a l’alçada aleví. I també altres dues la cadet Ana Aragonés, tercera a les proves de 100m (amb marca personal) i al triple salt. Cal destacar també les actuacions dels cadets Miguel A. López als 100m, Llargada i Triple; Erick Aciego al Triple i la Javelina i les alevins Paula López i Núria Garcia. .- El proper cap de setmana alguns atletes barberencs participaran a un control en pista a Sabadell.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada