CROS SOLIDARI per la SALUT MENTAL a Sant Boi.

0
73

Diumenge, 7 d’octubre, Sant Boi té una gran cita amb el millor atletisme de Cros. El Parc de la Muntanyeta acollirà el II Cros Solidari per la Salut Mental, sota l’organització de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu, el Club d’Atletisme Sant Boi i del Patronat d’Esports de Sant Boi, amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme i la Diputació de Barcelona. Hi haurà categories Federades, Popular i Especials Olímpics. Les inscripcions són gratuïtes. Samarreta tècnica de regal, premis en metàl•lic i sorteig de viatges a Mallorca i material esportiu. Hi ha la possibilitat de fer un donatiu voluntari a canvi d’un dorsal 000 (fila zero) a favor de la investigació de les malalties de salut mental. Es preveu que uns 1000 atletes. Entre ells seran presents grans figures de l’atletisme internacional: Chema Martínez, José Luis Blanco, Eva Arias, Agustí Roc, així com atletes de renom a nivell nacional i comarcal. La cita esportiva vol ser, sens dubte, d’un gran nivell esportiu i humà. Una invitació al reconeixement de l’esforç de corredors importants junt amb altres més anònims.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada