Tot apunt per la disputa del XIX Cross de L\’Ametlla de Merola

0
94

Com cada edició els organitzadors tenen molta cura de deixar el circuit en el millor estat possible, tenint en compte les seves peculiars característiques. També com cada edició es procura que tot l’entorn estigui d’acord amb el que la cursa pretén ser, que no és altre que un espai on l’atleta es trobi a gust i en consonància amb en el medi natural per on discorre la cursa. La diada de Catalunya va ser doncs un dia feiner per l’Organització del Cross de L’Ametlla de Merola i la posta apunt és pot dir que ja és total. Per posar un exemple els organitzadors van arranjar fins i tot la rotonda d’entrada a l’Ametlla de Merola, una tasca que de ben segur no els pertocaria. Informar també que les inscripcions continuen a un altíssim ritme i hores d’ara és més que probable que s’hagin de tancar de manera anticipada, cosa que no s’ha fet en cap de les anteriors edicions.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada