CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MUNTANYA

0
101

El proper diumenge 16 de setembre se celebrarà la sisena edició del Campionat de Catalunya de Muntanya a Castellar del Vallès, organitzat pel Club Atlètic Castellar, en el marc de l\’onzena edició de la Pujada i Baixada a Cadafalch. La cursa tindrà un recorregut de 15 quilòmetres per camins forestals, i es donarà la sortida a les 9,00 hores davant de l\’Ajuntament de Castellar, Passeig de Tolrà 1. Els actuals campions de Catalunya són Víctor Gonzalvo i Maria Lluïsa Muñoz que van aconseguir el títol autonòmic en l\’edició passada celebrada a Vilanova i la Geltrú. En aquest Campionat només els atletes amb llicència federativa podran ser proclamats campions de Catalunya.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada