Sis podis en tres setmanes

0
24

Els atletes obren la pretemporada a les curses en ruta i obtenen resultats destacats a Ripollet, Sant Quirze, Matadepera i Sabadell
La Unió Atlètica Barberà estrena el campus la primera setmana de setembre amb 16 nens i nenes d’entre 5 i 11 anys
Curses en ruta Els primers en iniciar la nova temporada han estat els atletes de fons i mig-fons. Van començar a competir el 26 d’agost a la Cursa Popular de Ripollet (5km). Una setmana més tard van estar també presents a la Cursa Popular de Sant Quirze (5km) i aquest darrer cap de setmana hi ha hagut representació a Matadepera i a Sabadell. Entre els resultats dels primers compromisos destaquen els dos segons llocs en categoria junior aconseguits per Guillermo López a Ripollet i Sant Quirze, el tercer de Javier Garcia a la mateixa categoria a Sant Quirze i les grans curses d’Ariel Conde que tant a Ripollet com a Sant Quirze va arribar en el grup capdavanter. Dissabte passat a la Cursa infantil de Matadepera, el membre de l’escola d’atletisme Daniel Rivero va guanyar la seva categoria sent tercer de la general a la cursa de 800m. El seu company, Daniel Ponce, va creuar en primer lloc la línia d’arribada a la Cursa infantil de Sabadell, també de 800m. A més, altres alumnes de l’escola com Núria Garcia, Ainoa Cruel o Alicia Pou també s’han estrenat ja aquesta temporada participant en alguna d’aquestes curses. Pel que fa als atletes del club, els èxits van continuar a la Mitja Marató de Sabadell on Jonatan Ponce va rebaixar en 6 minuts (1h32’41’’) el temps de l’any passat i va quedar segon a la categoria junior. Ruben Molina (20è) i Javier Garcia (37è) van fer un gran paper a la Cursa Popular (7,8km). I Campus de la UA Barberà La primera setmana de setembre un grup de 16 nens i nenes d’entre 5 i 11 anys van participar a l’estrena del Campus de la UA Barberà. Durant les cinc jornades matinals que s’havien programat es van realitzar tallers de manualitats, activitats esportives, una excursió a Collserola i un dia de piscina. L’experiència, que havia de servir com a prova, ha resultat ser tot un èxit. | A partir d\’aquest dimecres dia 12 s’obriran les inscripcions per l’Escola d’Atletisme d’aquest anys que començarà les activitats el proper dilluns dia 17 i que funcionarà els dilluns, dimarts, dimecres i divendres segons els grups d’edat, ja que hi haurà cabuda per nens i nenes de 5 a 15 anys. Cal recordar que aquesta serà la primera temporada que l’Escola d’Atletisme comptarà com a instal·lació amb la pista d’atletisme del Complex Esportiu de Can Llobet.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari