Resultats Mitja de Sabadell 2007

0
147

29a Cursa Popular de Sabadell * En la categoria de dones s’ha classificat en primera posició Carme Ballesteros Rosa (31:23), Natalia Hugas Boldu en segona posició (32:53) i en tercera posició Gemma Masnou (33:26) * En homes s’ha classificat en primera posició Martín Garcia Delgado (25:22), en segona posició Fernando Chamorro Serrano (26:17) i en tercer lloc s’ha classificat Jordi Cruz Sanchez (26:26) 2a Mitja Marató "Ciutat de Sabadell" * S’ha classificat en primera posició en dones Mireia Sosa Pérez (1:22:55) i en homes Moustapha Younnes (1:08:29), seguit de Benito Ojeda i Víctor Gonzalo.. La Cursa Infantil l’ha guanyat l’atleta del Barberà Daniel Ponce.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada