I Campus de la UA Barberà

0
37

La primera setmana de setembre un grup de 16 nens i nenes d’entre 5 i 11 anys van participar a l’estrena del Campus de la UA Barberà. Durant les cinc jornades matinals que s’havien programat es van realitzar tallers de manualitats, activitats esportives, una excursió a Collserola i un dia de piscina. L’experiència, que havia de servir com a prova, ha resultat ser tot un èxit. A partir del proper dia 12 s’obriran les inscripcions per l’Escola d’Atletisme d’aquest anys que començarà les activitats el proper dilluns dia 17 i que funcionarà els dilluns, dimarts, dimecres i divendres segons els grups d’edat, ja que hi haurà cabuda per nens i nenes de 5 a 15 anys. Cal recordar que aquesta serà la primera temporada que l’Escola d’Atletisme comptarà com a instal·lació amb la pista d’atletisme del Complex Esportiu de Can Llobet.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari