I Campus de la UA Barberà

0
98

La primera setmana de setembre un grup de 16 nens i nenes d’entre 5 i 11 anys van participar a l’estrena del Campus de la UA Barberà. Durant les cinc jornades matinals que s’havien programat es van realitzar tallers de manualitats, activitats esportives, una excursió a Collserola i un dia de piscina. L’experiència, que havia de servir com a prova, ha resultat ser tot un èxit. A partir del proper dia 12 s’obriran les inscripcions per l’Escola d’Atletisme d’aquest anys que començarà les activitats el proper dilluns dia 17 i que funcionarà els dilluns, dimarts, dimecres i divendres segons els grups d’edat, ja que hi haurà cabuda per nens i nenes de 5 a 15 anys. Cal recordar que aquesta serà la primera temporada que l’Escola d’Atletisme comptarà com a instal·lació amb la pista d’atletisme del Complex Esportiu de Can Llobet.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada