Inauguració d\’un nova botiga Esportiva: DIEDRE

0
129

La botiga es de nova obertura , el local on es troba era un magatzem, l’adreça es al C/ Massamsó Núm.25 de Moià ( Just darrera de la benzinera que trobem al entrar a Moià per Collsuspina ). DIEDRE estarà patronejada pel Marc Erra , per tu que potser no el coneixes et diré que es un tot terreny que es va iniciar en el Mountanbike en els seus inicis i apart un experimentat alpinista i escalador que ha fet cims com : ( Cervi, Khan Tengri, Tocllaraju, Alpamayo, Cayambe, Cotopaxi, Illiniza sur, Guascaran, Lenin, Chimborazo, Volcan Villarrica, Volcan San jose, Mont Blanc i 25 cims mes de 4000 mts. I mes de 200 cims de mes de 3000mts., Matagalls i les Agudes ) i corredor i arbitre de la FEEC de curses de muntanya i ultra-trails com per exemple la Marató des Sables ( 2 edicions ). La inauguració sera`el dia 15 de Setembre ( Dissabte ) a partir de les 17 hores.| La botiga te una orientació especificament de muntanya amb un extens material de Trail-running amb sabatilles , malles , samarretes tècniques , paravents , camel-backs , guants , ulleres , paclites , etc,etc Tot aquest material de les marques ( entre d’altres ) ; Inov-8 , Asics , Mizuno , La Esportiva , Brooks , New Balance , Vasque , Power-Bar , Raid-Light , Montane , Crazy , Saucony , Grifone , Haglöfs , Platypus , Marmot , Salewa , Lowe Alpine , etc , etc Tot aquest extens material contarà a més amb el bon assesorament del Marc. DIEDRE no es vol quedar en “nomes” on vas a comprar les sabatilles Trail sinó que sigui un lloc de trobada dels Trails-Runners amb la Associació esportiva DIEDRE de la qual els corredors que vulguin podran formar part fent-se soci i disposaran de informació de curses , tramitació d’inscripcions , descomptes a la botiga i poder correr amb l’equipament de DIEDRE. DIEDRE a mes comptarà amb un equip de corredors oficial per competir a diferèntes curses de Muntanya i Ultra-Trails.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada