Ja és a la venda la Revista MARATHON de SETEMBRE

0
67

Sumari: Marató d’Osaka L’equip espanyol no va poder assolir cap medalla L’entrevista: Carme Ballesteros, es troba a la plenitud de la seva vida atlètica Les Gore-Tex 2007 Participació de luxe a Grandvalira Nou calendarid’Esport Lúdic Amb més de 50 propostes per al final de setembre i pel al mes d’octubre i a més a més: L’aventura de córrer 500 km en 12 dies pàg. 20 L’actualitat a casa nostra pàg. 26 Catalunya domina la prova asiàtica de les Buff pàg. 48 Després de les vacances pàg. 52 Triatló: entrevista a Eva Ledesma pàg. 56 Flaixos internacionals d’atletisme pàg. 60 Fes-te’n subscriptor i la rebràs cada mes a casa teva. Informació al 93 268 01 14 (de 18 a 20 hs.)

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada