10 CATALANS AL MUNDIAL D’OSAKA

0
100

El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció espanyola que participarà en els Campionats del Món d\’Atletisme que se celebraran a Osaka, Japó, del 24 d’agost fins al 2 de setembre. Deu catalans han estat seleccionats per a participar en aquest campionat mundial, cinc dones i cinc homes. Rosa Mª Morató (VTiM) participarà en els 3.000 m obstacles, Berta Castells (VTiM) en el llançament de martell, Beatriu Pascual (VTiM) i Maria Vasco (AE BiB) en els 20 km marxa, i Irache Quintanal (FCB) en el llançament de pes. En homes, tenim a José Ríos (CA Adidas) que participarà en la marató, José Luis Blanco (CA Lloret LS) en els 3.000 m obstacles, Agustí Félix (PC) en el decatló, Jackson Quiñónez (FCB) en els 110 m tanques, i Jesús Ángel García Bragado (C Isabel II) en els 50 km marxa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari