10 CATALANS AL MUNDIAL D’OSAKA

0
352

El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció espanyola que participarà en els Campionats del Món d\’Atletisme que se celebraran a Osaka, Japó, del 24 d’agost fins al 2 de setembre. Deu catalans han estat seleccionats per a participar en aquest campionat mundial, cinc dones i cinc homes. Rosa Mª Morató (VTiM) participarà en els 3.000 m obstacles, Berta Castells (VTiM) en el llançament de martell, Beatriu Pascual (VTiM) i Maria Vasco (AE BiB) en els 20 km marxa, i Irache Quintanal (FCB) en el llançament de pes. En homes, tenim a José Ríos (CA Adidas) que participarà en la marató, José Luis Blanco (CA Lloret LS) en els 3.000 m obstacles, Agustí Félix (PC) en el decatló, Jackson Quiñónez (FCB) en els 110 m tanques, i Jesús Ángel García Bragado (C Isabel II) en els 50 km marxa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada