La Mitja Marató de Sitges 2008 amb nova organització i canvi de

0
40

Pel proper 13 de gener del 2008 està prevista la 25ena edició de la Mitja Marató de Sitges que ha decidit canviar la organització i ha encarregat a l\’empresa Delta Events la responsabilitat de la propera edició, juntament amb el suport institucional de l\’Ajuntament de Sitges. La Directora de Delta Events es la coneguda corredora grega que viu a Catalunya, Alex Panayotou que ha guanyat moltes curses de ruta del calendari català. Properament s\’obriran les inscripcions per Internet amb un nou web i imatge de la cursa i es distribuiran els triptics a moltes de les curses de Catalunya, començant a la Mitja de Sabadell. La cursa comptarà amb un alt nivell de qualitat en tots els aspectes i cronometratge ChampionChip.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari