LAIA FORCADELL, D’ISS – L’HOSPITALET, PARTICIPARÀ A LA UNIVERSIADA DE BANGKOK (TAILÀNDIA)

0
80

Des de el proper 9 al 14 d’agost es disputarà a la capital tailandesa, Bangkok, els “XXIV Juegos Mundiales Universitarios de Verano” amb la presència de l’atleta d’ISS – L’Hospitalet Laia Forcadell. Laia Forcadell viatja a la capital asiàtica amb l’objectiu d’intentar entrar a la final de la seva prova, els 400 metres tanques, i millorar el seu registre personal de 56”80 i intentar apropar-se a la marca mínima de participació pels Campionats del Món d’Osaka (Japó), 56”50 que tindran lloc 10 dies després. L’atleta d’ISS –L’Hospitalet porta una temporada fantàstica ja que és l’actual líder del rànking nacional de 400 metres tanques, a participat a la Copa d’Europa – Superliga a Munic (Alemanya) i ha estat Campiona d’Espanya Universitària.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada