Otamni Btaime vola pels carrers del Poble Sec

0
61

Avui 22 de juliol, en un fresc matí, gens habitual per les dates que estem, s’ha celebrat la XI Cursa Popular del Poble Sec. Aquesta cursa que ja és un clàssic de l’estiu barcelonès, ha acollit a gairebé a uns 200 corredors en la cursa gran i a una vintena a la de menuts. Mencionar que el circuit s’ha vist lleugerament reduït, degut a un carrer en obres, per tant la distància sobre la que estat disputada la prova ha estat d’uns 5.300 metres. La cursa ha estat dominada des del primer moment per Otmani Btaime, atleta de l’Associació de Veïns del Raval, que aquest any ja ha guanyat forces carreres de renom del circuit català de fons. En categoria femenina la victòria ha estat per a Celia Merchán del C. A. Running.| Classificació 3 primers/es 1 BTAIME, OTAMNI 0:16:08 2 ALVAREZ RAMOS, JUAN MANUEL 0:17:35 3 CARDIEL AZA, JOSEP MARIA 0:18:55 1 MERCHAN MARTIN, CELIA 0:23:33 2 DE LA HERMOSA MORAL, MONTSE 0:23:50 3 RODRIGUEZ MURCIA, MERITXELL 0:24:22 La Coordinadora d’Entitats del Poble Sec i el CAR, donen les gràcies a tots els col·laboradors i emplacen a tots corredors a la propera edició en un circuit totalment renovat. Classificacions i fotos a: http://www.cursapopularpoblesec.com/

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada