Rutes i travesses per gaudir de l’estiu 2007

0
105

Un estiu més, els amants de les travesses i les rutes senderistes a Catalunya disposen d’un bon nombre d’opcions per a gaudir de la muntanya durant els mesos més calorosos. L’oferta cobreix pràcticament totes les comarques catalanes, i inclou llargues travesses circulars, circuits marcats per enllaçar tots els refugis d’una determinada zona i modalitats competitives reservades als més preparats. És el cas de les rutes “Cavalls del Vent”, “Carros de Foc”, “La Porta del Cel”, “Estels del Sud”, “La travessa dels 3 refugis”, “La ruta dels refugis al Montsant i Prades”, “Setau Sagèth” o el “Camí de la Xarxa de Parcs Naturals”, entre d’altres, sense oblidar la gran “Xarxa de Senders” de la FEEC i la més recent \”Ruta dels Estanys Amagats\”. Recentment s’ha posat en marxa la ruta turística “Els 3 monts”, que uneix les zones naturals del Montseny, Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el Moncau i la muntanya de Montserrat. La majoria d’aquestes rutes compten ja amb cartografia pròpia, una bona prova de l’acceptació i seguiment per part del públic i de les editorials especialitzades en mapes i guies de muntanya.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada