Campionat del Món Juvenil – Manel Concepción, Subcampió del Món

0
92

El saltador de perxa, Manel Concepción, atleta format al Club d\’Atletisme Calella, ara a les files de l\’ISS-L\’Hospitalet, ha aconseguit la medalla de plata en el Campionat del Món Juvenil que s\’ha celebrat aquest cap de setmana a Ostrava, República Txeca. L\’atleta de Pineda ha quedat en segona posició amb un salt de 4,85 metres. Amb aquesta actuació, Concepción es converteix en la millor actuació espanyola masculina de tots els mundials juvenils celebrats, millorant les dues medalles de bronze aconseguides fins ara. En aquest mateix Campionat, també hi havia de prendre part SAMUEL CARNICERO, atleta del Club d\’Atletisme Calella, que setmanes anteriors va assolir la mínima pel Mundial als 400 m.t. El fet que més de 2 atletes assolissin la mínima va fer que el seleccionador espanyol només pogués endur-se a dos 2 d\’ells, deixant la jove promesa calellenca a l\’espera del seu debut amb la selecció espanyola.|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada