CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

0
82

Aquest dissabte 14 de juliol se celebrarà la catorzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs a l\’Estadi Joan Serrahima de Barcelona, organitzat per l\’Agrupació Atlètica de Catalunya. Aquest campionat el disputen els clubs classificats de la Lliga Catalana de Clubs, més els clubs que han participat a la Divisió d\’Honor i la Primera Divisió del Campionat d\’Espanya de Clubs. L\’Agrupació Atlètica de Catalunya, el Futbol Club Barcelona, el Medilast Sport Lleida, l\’ISS L\’Hospitalet, el CA Laietània i el CA Vic, participen tant en la categoria masculina com en la femenina. La JA de Sabadell i l\’Aquadiver GEiEG ho faran en la categoria masculina, i el CA Manresa i el CA Igualada en la femenina. L\’actual campió és el FC Barcelona que es va imposar en les dues categories l\’edició passada que es va celebrar a Vic.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada