CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL i ALEVÍ

0
87

Laura Clemente, Rècord d\’Espanya en Perxa
Aquest dissabte 30 de juny s\’ha celebrat la jornada final dels Campionats de Catalunya Infantil i Aleví a l\’Estadi Municipal Can Jofresa de Terrassa. A la categoria infantil, Laura Clemente (CA Manresa) ha aconseguit un nou Rècord d\’Espanya de salt amb perxa amb un salt de 2,86 metres. També s\’han batut dos Rècords de Catalunya a la categoria aleví. Mohamed El Ouariachi (CG Tarragona) que ha marcat 9”48 a la semifinal dels 60 metres tanques, guanyant la final amb un temps de 9”69, i l\’altre Rècord de Catalunya ha estat a càrrec de Víctor Sabariego (CA Manresa) en el salt de llargada amb un salt de 5,01 metres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada