CURSA CONTRA EL RACISME a Barberà del Vallès

0
103

Un any més la UNIÓ ATLÈTICA BARBERÀ organitza la CURSA CONTRA EL RACISME. Enguany serà la VIII edició.
Poc a poc aquesta cursa s\’ha consolidat tant en la seva vessant solidària com en l\’esportiva. Per a fer-la més popular hem reduit la distància, oferint la possibilitat a totes les persones de que puguin mostrar la seva generositat. El preu de les inscripcions creiem que també és força popular: gratuïta pels més petits i petites, 3 euros per les inscripcions anticipades i 5 euros per a les inscripcions que es facin el mateix dia. De cada inscripció donem un euro a SOS RACISME. La CURSA serà el proper dia 1 de juliol. La sortida i l\’arribada les farem a les pistes d\’atletisme. Tot plegat començarà a les 9\’30 h.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada