MOLTA ACTIVITAT ATLÈTICA EL CAP DE SETMANA

0
37

Aquest cap de setmana, 23 i 24 de juny, es presenta amb una agenda atlètica molt atapeïda amb interessants competicions en diferents fronts. Els equips absoluts espanyols, masculí i femení, disputaran la màxima competició anual per equips amb la celebració de la Copa d\’Europa de Seleccions on nou atletes catalans han estat seleccionats. També amb l\’àmbit internacional però a la categoria cadet se celebrarà La Copa Jean Humbert on participaran cinc atletes catalans. A nivell estatal tenim la celebració del Campionat d\’Espanya Juvenil que se celebrarà a Avilès. A la categoria dels més grans també es realitzarà el Campionat d\’Espanya de Veterans durant el cap de setmana a Àguilas, on hi haurà una gran participació d\’atletes catalans. Ja a Catalunya, el dissabte 23 tenim la celebració del Campionat de Catalunya Júnior i Promesa a Granollers.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.