EL BARÇA I EL CLUB D\’ATLETISME CALELLA PORTEN UN CAMPIONAT D\’ESPANYA A CALELLA

0
138

El proper dissabte, 30 de juny, per la tarda, el Club d\’Atletisme Calella organitzarà junt al F.C. Barcelona, la Fase Prèvia del Campionat d\’Espanya de Clubs Júnior, a l\’estadi d\’atletisme de \”La Muntanyeta\” a Calella.
El President del Club calellenc, ja va anunciar el passat mes de setembre, quan va renovar en el càrrec, que apreterien fort per millorar l\’entitat, des de ser els primers en signar com a filial del Barça, portar la Selecció Catalana absoluta a la ciutat, renovar tota l\’equipació oficial (recuperant el groc dels anys 60), i que … volien portar un CAMPIONAT D\’ESPANYA A CALELLA. La limitació a 6 carrers de la Pista d\’Atletisme no ha estat, finalment, impediment per organitzar aquest encontre, en el que només hi participaran 5 clubs masculins (F.C. Barcelona, A.A. Catalunya, ISS L\’Hospitalet, Medilast Sport Lleida, C.A. Bellver Siurell d\’Eivissa) i 5 femenins (F.C. Barcelona, A.A. Catalunya, ISS L\’Hospitalet, Medilast Sport Lleida i C.A. Manresa). Així doncs, el Club d\’Atletisme Calella s\’aprofita del conveni amb el Barça per portar un ESTATAL a la ciutat, amb COST ZERO per a l\’Ajuntament, ja que totes les despeses aniran a càrrec del F.C. Barcelona. A més, l\’entitat blaugrana respecta el conveni i ja ha convocat a SAMUEL CARNICERO, del Calella, per a reforçar l\’equip Júnior.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada