II Cursa del Pedraforca – Saldes i Cross Vertical a Andorra

0
63

Aquest diumenge 24 juny es celebrarà al Massís del Pedraforca la 2a edició de la Cursa del Pedraforca – Saldes, una de les més tècniques de la Copa Catalana de Curses de Muntanya. La prova l’organitza l’Ass. Esp. Mountain Runners del Berguedà amb la col.laboració de l’Ajuntament de Saldes i el Club Esportiu de Muntanya de Saldes. El mateix dia se celebra a Andorra el Cross Vertical Prat Primer, dintre del Circuit Trail de Crossos Verticals i de les curses Open de la FEEC, competició organitzada pel Club Pirinenc Andorrà.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada