PER LA FESTA MAJOR DE TERRASSA SIGUIS SOLIDARI I NO APARQUIS LES BAMBES.

0
23

El dissabte dia 30 de Juny, tindrà lloc a Terrassa la XXVIII Cursa Atlètica de la Festa Major, i en aquesta edició tindrà un caire solidari, doncs la recaptació de les inscripcions es donarà íntegrament a la Fundació Acció contra la Fam.
Terrassa ja està apunt per a la celebració de la seva Festa Major : les banderoles ja estan penjades al carrer, la calor es deixa sentir, i es comença a respirar un munt d’activitats de les que gaudir aquests dies festius : música, lleure, actuacions, esports, etc… Entre d’altres la Cursa Atlètica, que enguany arriba a la seva 28èna edició, una cursa ben arrelada al programa d’actes d’aquesta Festa Major i molt esperada i seguida pels més esportistes i aficionats a l’esport en general.| Està organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, i la inscripció al preu simbòlic d’UN EURO, es pot fer a través de la seva pàgina web www.mitjaterrassa.com, o properament en els llocs autoritzats : – Terrassa : IMCET – C/ Font Vella , 28; CLUB NATACIO TERRASSA – Av. Abar Marcet s/n; ZONA ESPORTIVA MUNICIPAL CAN JOFRESA – Badalona, s/n; ESPORTS AROCA – Av. Barcelona, 37; ESPORTS KÑERA – Sometent Castellà, 118. – Barcelona : DEPORTES DOMINGO CATALAN – Crta. Bordeta, 7; BIKILA – Passeig Pujades, 7 ; RUNNERS WORLD – P. Garcia i Faria, 29; GINES SPORTS – Vélia, 50 (junt Fabra i Puig) – Granollers : L\’AIRE SPORTS – Catalunya, 12. – Sabadell : ESPORTS MOLINS – Rambla Sabadell, 111; CALIFORNIA SPORTS – Av. Rafael Casanova, 26. – Sant Cugat : RUNNING VALLES – Can Mates, 2. – Cornellà : J\’ARRIBU – Marcelino Menendez Pelayo, 20. Les inscripcions de fora de Terrassa, es tancaran el dimecres 27 de juny a les 19 h, i les de Terrassa el dijous dia 28 de juny a les 19 h. Consta de dos recorreguts : un de 8 Km i un altre pels més petits de 1,5 Km pels carrers, avingudes

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari