OLÍMPIC PER UN DIA – 144 inscrits

0
44

El proper dissabte 2 de juny se celebrarà la segona edició de Olímpic Per Un Dia a l\’Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys, un esdeveniment atlètic que pretén apropar l\’atletisme popular a la gran competició de pista. En el marc de l\’Open Catalunya – Campionat de Catalunya Absolut, la Federació Catalana d\’Atletisme dona la possibilitat a tothom de córrer una cursa de 1.000 metres en pista, oficialment cronometrats, a l\’Estadi Olímpic. La jornada atlètica començarà a partir de les 16,50 hores, i es realitzaran les diferents curses fins a la celebració de l\’Open Catalunya. Tots el participants rebran dues entrades per veure les competicions, i també altres obsequis amb la inscripció. Un total de 144 inscrits certifiquen l\’èxit de la competició. Atletes nascuts l\’any 1940 fins el 2001 donaran una imatge alegre i esportiva d\’aquesta competició que dona una oportunitat a tots els populars a correr pel Estadi Olímpic. Podeu consultar la composició de les sèries.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari