Marathon, Vols ser el nostre corresponsal?

0
116

Què busquem: la Revista Marathon vol contactar amb persones a les quals els agradi l’esport, que siguin més grans de 18 anys, que tinguin Internet i un nivell mitja de català. Què demanem: Que si a la teva localitat, al teu barri o al teu poble es fan curses d’atletisme popular, és a dir: mitges maratons, maratons, curses de fons, curses de muntanya, d’orientació, d\’ultrafons, cros, trials, duatlons, triatlons, caminades, travesses, marxes, curses de festa major, proves infantils i juvenils, i d’altres…; ens envïin per e-mail un comentari* i un parell de fotografies un cop feta la prova.| *(el comentari hauria de ser més o menys d’una pàgina d’extensió i les imatges de resolució alta o mitjana). Què oferim: 1) Cada comentari es publicarà encapçalat amb la foto carnet de l’autor; cada mes (o quan sigui possible) publicarem un plànol de Catalunya a pàgina sencera amb les imatges i els noms dels corresponsals indicant el poble o comarca a la qual representen. 2) Un cop l’any els nostres corresponsals rebran un obsequi per correu (un llibre d’esport o una samarreta especial. 3) Els corresponsals rebran gratuïtament l’exemplar de la Revista Marathon en la qual ha sortit el seu comentari… Esperem la teva col·laboració ! No esperis a la data de la prova, reserva ja la teva plaça! Envia ja les teves dades a:revistamarathon@yahoo.es

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada