CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS JÚNIOR

0
87

El FC Barcelona i l\’Agrupació AAC, Campions
Aquest dissabte 26 de maig, s\’ha disputat a l\’Estadi Municipal d\’Igualada, el Campionat de Catalunya de Clubs en la categoria júnior organitzat pel Club Atlètic Igualada. El Futbol Club Barcelona, en homes, i l\’Agrupació Atlètica de Catalunya UBAE s\’han Campions. Els dos clubs guanyadors s\’han mostrat molt superiors als seus rivals treien una amplia avantatge de punts als següents classificats. L\’Agrupació Atlètica de Catalunya UBAE ha revalidat el títol aconseguit la temporada passada en la categoria femenina. En segon lloc s\’ha classificat el CA Manresa i en tercer les locals del CA Igualada. En homes, el FC Barcelona ha aconseguit la victòria amb una còmoda diferencia de punts sobre el segon que ha estat l\’AAC-UBAE i el tercer pel Medilast Sport Lleida.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada