Presentació I Cursa dels Templers de Lleida

0
36

L’Associació Atlètica km0 neix el gener d’enguany de la unió d’un grup d’atletes amb la voluntat de potenciar l’atlestime popular de les terres de Ponent. Les nostres actuacions fins avui es concreten en l’elaboració d’un calendari de curses de casa nostra (2000 exemplars repartits) i en la creació d’un web-fòrum que gràcies a vosaltres ja podem dir que és punt de trobada: www.km0.cat El tercer pas, i que ara ens ocupa, és el de presentar-vos la I Cursa dels Templers de Lleida , que organitzem conjuntament amb la Paeria de Lleida pel proper 17 de juny. La cursa constarà de 10 km totalment urbans, atractius, i tindrà un inici i final en un punt de la ciutat, sovint desconegut, i que ara justament l’any en què Lleida és capital de la cultura catalana proposa ser redescobert: El Castell Templer de Gardeny.

COMPARTIR
SalvaPou

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d’atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari