IRACHE QUINTANAL, RÈCORD DE CATALUNYA

0
121

Irache Quintanal (FCB)L\’atleta tarragonina Irache Quintanal (FCB), ha batut el rècord de Catalunya de llançament de pes amb una marca de 17,25 metres, durant la celebració del Gran Premi d\’Andalusia a Herrera, Sevilla. En aquest míting internacional també podem destacar la victòria en els 110 m tanques de Jackson Quiñonez (FCB) amb una marca de 13”73. Per la seva part, José Luís Blanco (CA Lloret La Selva) ha quedat classificat en sisena posició, primer europeu, amb una marca de 5\’29”20 en els 2.000 metres obstacles.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada