CAMPIONAT D\’EUROPA DE VETERANS EN RUTA

0
16

\”TINO RUIZ, DEL CALELLA, BRONZE INDIVIDUAL I OR PER EQUIPS AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA\”
Tino Ruiz, del Calella, que va quedar a un pas del podi en els 10 km. marxa (4t. en la categoria M40), va poder contribuir a que la selecció espanyola assolís el títol per equips en el Campionat d\’Europa de Veterans en Ruta disputat a Regensburg (Alemanya). L\’equip espanyol va fer un temps total de 2h.25\’21\” i va estar integrat per Juan Porras (44\’46\”), Tino Ruiz (49\’53\”) i Fco. Fernández (50\’42\”). A part d\’aquesta medalla d\’or per equips als 10 km. Tino Ruiz va tancar la competició participant als 30 km. on va penjar-se la medalla de bronze a l\’aturar el crono en 2h.47\’38\”.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari